Chris Evans is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive en social media viert feest: 'Eindelijk'

08 Nov 2022

Chris Evans is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive en social media viert feest: 'Eindelijk'

Chris Evans is People Magazine's 2022 Sexiest Man Alive. (Screenshot: People magazine via Instagram)

Chris Evans is echt, echt en officieel de Sexiest Man Alive van People magazine.

De aankondiging werd gedaan op maandag The Late Show with Stephen Colbert dat een eenmalige Captain America de titel binnenhaalde na een paar rake missers in de afgelopen jaren.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

De 41-jarige acteur was er niet persoonlijk bij, wat het een beetje een anticlimax maakte, maar voormalig Sexiest Man Alive Dwayne Johnson, met wie de Avengers-franchisester momenteel samenwerkt in de kerstactiefilm Red One, hielp voorbij de sjerp in een humoristische video.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Evans, die naar verluidt dicht bij het winnen van de eer in 2020 en 2021 was, gebruikte zijn platform om Amerikanen eraan te herinneren om vandaag te stemmen.

Zijn knappe uiterlijk, gevoel voor humor, aanwezigheid op het grote scherm, liefde voor harige vrienden en toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid, via zijn A Starting Point-platform, zijn slechts enkele van de redenen waarom mensen het nieuws vieren. Hier zijn enkele van de reacties — de gelukkige, de opgetogen, de dorstige:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Yvette Nicole Brown zegt dat ze het wist.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Misschien is echter niemand enthousiaster dan de moeder van Evans, Lisa, die tegen People zei: "Ik ben helemaal niet verrast. Onze familie zal buiten zichzelf zijn."

Vorig jaar, toen Paul Rudd de titel kreeg, werd oorspronkelijk via Page Six gemeld dat de Lightyear-ster de keuze zou zijn. Het schoot duidelijk niet op. Evans was naar verluidt ook in gesprek om de man te zijn in 2020 - toen Michael B. Jordan won. Het was echter vastbesloten om een ​​jaar (of twee!) te wachten omdat Evans een NSFW-foto op sociale media plaatste, dus de timing was niet geweldig.

Evans — die eerder met Jessica Biel, Jenny Slate en Minka Kelly is uitgegaan — had het erover dat ze zich uiteindelijk wilden settelen....

"Dat is absoluut iets wat ik wil", zei hij. "Vrouw, kinderen, een gezin stichten. Als je leest over de meeste van de beste artiesten, of het nu acteurs, schilders, schrijvers zijn, de meesten van hen geven toe dat het niet het werk was dat ze maakten [waar ze het meest trots op zijn], het ging over de relaties, de families die ze creëerden, de liefde die ze vonden, de liefde die ze deelden. Dus het is ook iets door mijn lange 41 jaar dat ook waar is. Die dingen zijn het belangrijkste. Ik hou van het idee van traditie en ceremonie , Ik heb er veel van gehad in mijn leven, dus het idee om dat te creëren, ik kan niets beters bedenken."

Mensen noemden de eerste Sexiest Man Alive in 1985 — en het was Mel Gibson. Anderen waren Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, Ben Affleck, Idris Elba, John Legend en Johnny Depp.