Shake Shack opent volgend jaar 70 nieuwe locaties - en ze hebben allemaal deze populaire functie

08 Nov 2022

Shake Shack opent volgend jaar 70 nieuwe locaties - en ze hebben allemaal deze populaire functie

Als je nog nooit bij Shake Shack hebt gegeten, kan 2023 jouw jaar worden. De fast-casual hamburgerketen die bekend staat om zijn gastronomische hamburgeraanbod, zoals de Bourbon Bacon Cheddar, en onweerstaanbare seizoensshakes, staat in het nieuwe jaar klaar voor zijn grootste groeispurt ooit. Bovendien is het van plan om deze trendy, klantgerichte functie toe te voegen aan al zijn restaurants.

De hamburgerketen begon als een enkele locatie voor de verkoop van hotdogs in Madison Square Park in NYC en is al jaren aan het uitbreiden en restaurants over de hele wereld toe te voegen, maar 2023 wordt een grote met een plan om op te tellen tot 70 nieuwe locaties, volgens rapporten.

GERELATEERD: 9 geheimen over Shake Shack die je zouden kunnen verrassen

Natuurlijk komt met het toevoegen van locaties de ontmoedigende taak om ze te bemannen, vooral met getalenteerde teamgerichte medewerkers. Het management van Shake Shack maakt zich echter geen zorgen en looft de innovatieve wervingsstrategieën van het bedrijf. Eén zo'n strategie is om de beste van de besten van andere locaties naar binnen te halen om de nieuwe aan de gang te krijgen. Een ander ding waarvan de leidinggevenden denken dat het de applicaties zal opleveren, is de nieuwe fooifunctie van Shake Shack, die, zo beweren ze, werknemers in sommige gevallen meer dan $ 20 per uur laat verdienen. Ze zijn ook van plan meer drive-thrus toe te voegen om het winkelverkeer te verminderen.

Maar Shake Shack heeft nog iets anders waar het zwaar op vertrouwt om het toevoegen van nieuw personeel helemaal over te slaan: kiosken. Je hebt vast wel eens kiosken zien bestellen in meer fast-casual restaurants. Met deze interactieve schermen kunnen klanten artikelen bestellen, aanpassen en betalen zonder dat ze contact hoeven te hebben met een medewerker. Natuurlijk zijn de kiosken aantrekkelijk voor mensen die na de Covid-pandemie nog steeds huiverig zijn voor persoonlijke interacties, maar ze behoeden het bedrijf er ook voor om de registers volledig te bemannen. Shake Shack hoopt ambitieus om eind volgend jaar op elke locatie kiosken te hebben.

Hoewel het helpt dat de locaties wat slanker werken qua bestelproces, betekent dat niet dat Shake Shacks minder werknemers nodig heeft. De huidige en toekomstige werknemers zullen worden verplaatst naar zogenaamde "taken met toegevoegde waarde", zei het bedrijf, waaronder het voltooien en versnellen van bestellingen en het begroeten van gasten.

Een populaire functie bij Shake Shack, kiosken werden bij sommige ketens met gemengde beoordelingen ontvangen, waarbij sommige klanten er dol op waren en anderen in de war raakten door de buitensporige opties en verschillende schermen.

Afgezien van angst of liefde voor kiosken, als er in 2023 een Shake Shack bij jou in de buurt wordt geopend, probeer het dan zeker eens. In onze fastfood cheeseburger-smaaktest behaalde de originele ShackBurger de tweede plaats, alleen overtroffen door de Five Guys-burger.