Stanley Tucci heeft het perfecte cadeau voor pastaliefhebbers

08 Nov 2022

Stanley Tucci heeft het perfecte cadeau voor pastaliefhebbers

Als de bekroonde acteur Stanley Tucci niet op het witte doek prijkt, kun je gerust zeggen dat hij veel tijd in de keuken doorbrengt.

Van het delen van zijn recepten met fans op Instagram tot het ontdekken van de regionale keukens van Italië in zijn CNN-documentaireserie Stanley Tucci: Searching for Italy, de acteur is ook een bonafide food-beroemdheid geworden. En met de feestdagen voor de deur, laat hij thuiskoks opnieuw proeven van zijn keukenkennis, met een maaltijdpakket dat aan hun deur kan worden bezorgd.

GERELATEERD: 12 heerlijke Celeb-recepten die je vandaag kunt maken

Als onderdeel van zijn meerjarige samenwerking met S. Pellegrino, introduceert de Italiaans-Amerikaanse acteur "S.Pellegrino's Taste of Tucci", een maaltijdpakket met een van zijn originele vakantierecepten: Gnocchetti con Salsiccia e Broccolini. De kit wordt samengesteld door en verkocht via de door de chef aangestuurde maaltijdkitservice World Chef.

Stanley Tucci's Gnocchetti con Salsiccia e Broccolini

"Het is een recept dat je met je familie en vrienden kunt maken, en het is heel, heel eenvoudig om te maken", zei Tucci tijdens een recent evenement ter gelegenheid van de lancering van het product. "Het is een alomtegenwoordig en klassiek Italiaans recept."

De kit, die geschikt is voor vier tot zes personen, bevat door Tucci goedgekeurde, lokaal geproduceerde producten zoals verkruimelde worst, broccolini en venkel, naast ambachtelijke ingrediënten die uit Italië worden ingevlogen, zoals pecorino romano-kaas, extra vierge olijfolie, en de ster van de show: gnocchetti sardi - een traditionele pasta uit Sardinië.

Bovendien ontvangen klanten gedetailleerde receptinstructies, een QR-code die hen toegang geeft tot een exclusieve kookvideo en een fles S. Pellegrino.

Ingrediënten van de Stanley Tucci-receptenkit

Voor degenen die al in de mond lopen: het tijdelijke pakket is verkrijgbaar via World Chef voor $ 120, plus verzendkosten, zolang de voorraad strekt.

De release van dit product is niet de eerste samenwerking van Tucci met S. Pellegrino. Het duo begon hun samenwerking afgelopen februari voor het eerst met de première van een digitale en tv-campagne waarin de acteur kijkers aanmoedigde om eenvoudige Italiaanse deugden te ontdekken en ervan te genieten: gemeenschap, vriendschap en vreugde.

Vervolgens, in juni, werkte Tucci samen met het merk bruisend water om een ​​gelukkige winnaar $ 10.000 te geven om "vrij te nemen en te zomeren als een Italiaan". Als bonus bevatte de winactie ook een zomervoorraad van S.Pellegrino en S.Pellegrino Essenza.